Vissa lösningar och svar kan ligga bortom det vi vanligen upplever och då kan en meditativ resa hjälpa dig dit.

Många använder meditation som ett sätt att stilla sinnet i en ofta rätt påfrestande värld med högt tempo och många intryck. Men det stilla sinnet kan användas till mer än en stunds avslappning. T.ex. kan du med hjälp av meditationen söka dig till platser dit du vanligen inte når. Du kan få kontakt med guider, förfäder, änglar och alla möjliga hjälpare i dimensioner både uppåt och nedåt, och även djupare in i denna som vi tror vi kan så mycket om.

Du kan göra en förutsättningslös resa och ha tillit till att du hamnar där du ska, dvs att du får till dig det du behöver ha för att kunna bli en än starkare ljusbringare än du redan är, eller så kan du sätta en speciell intention, ha en speciell fråga eller ett ämne du vill ha belyst, och då kan vi välja en resa som ger dig större chans att hamna där du tänkt dig. För det finns inga garantier. Ibland ser jag den stora energin som ett hav och mig som en våg i havet. När jag ger mig hän så har jag inte mycket att sätta emot om det stora havet är på väg åt ett håll medan jag vill åt ett annat. Men jag är inte obetydlig. Min våg är en del av havet och utan mig och alla andra vågor skulle det inte finnas något hav. Det finns en kärlek och omfamnande trygghet i den bilden som jag tycker om.

Hur går det då till?

Vi inleder ofta med ett samtal, där jag både lyssnar med örat men också ser vad som händer i auran och energierna omkring dig medan du berättar, för att kunna hjälpa dig välja vilken sorts resa som passar bäst för just dig och dina eventuella syften. Vi skapar sen en skyddad plats där du kan sitta eller ligga beroende på vad som bäst passar dig och den resa du ska ut på. Alla dessa meditationer är ledda, så du kan sedan bara slappna av och följa min röst. Beroende på resa kan det stärkas av ett rytmiskt trummande på en schamantrumma eller lugn musik.

Jag har samlat på mig en rejäl verktygslåda genom åren så det kan t.ex. bli:

  • en renande och förankrande sittning i en Inka kallpa,
  • en bild av var jag är i livet på en vandring med Nustas,
  • en vandring regnbågsvägen ner till den undre dimensionen Uhu pacha där du kan få möta och hjälpa dina förfäder bearbeta tung energi som de burit med sig,
  • där nere kan du även få vandra genom de fyra grottorna för att se vad du är redo att släppa för att sen få nya gåvor och uppgifter passande där du är nu.
  • eller så kan vi fara uppåt istället på samma regnbågsväg till den övre dimensionen Hanaq pacha, för att besöka och söka hjälp hos dina förfäder i Förfädernas by, eller kunskap hos dina himmelska föräldrar eller ditt ursprungliga jag…

Ja, resorna är många och kan anpassas i det oändliga. Ut bland stjärnorna, in i ditt innersta, för att besöka dina guider, finna dina kraftdjur eller kanske besöka ett tidigare liv. Det är inte alltid jag hamnat där jag trodde, men jag har alltid vuxit, och oftast haft en djup och intim upplevelse, när jag åter är hemma i rummet. Ja, jag tror nog jag fått de flesta, om inte t.o.m. alla, större insikter och upplevelser på just sådana här resor på senare år.

Ibland görs resor i grupp vilket kan stärka energin på resan, men då vet du alltid om det innan du kommer.