Idag vet jag att jag fördes in på den andliga banan i detta liv redan innan jag befann mig i livmodern, men mer utförligt om det får du troligtvis läsa i boken när, och om, den blir klar. Men i korthet så nådde jag, som så många andra i den andliga branschen, en livsbotten där allting var kört, alla dörrar stängda och jag bara ville dö, för att sedan tvingas acceptera osynlig ologisk andlig hjälp när inget annat funkade.

Jag fick först hjälp för egen del och upptäckte senare att andra fick hjälp samtidigt. Nyfikenheten väcktes när jag började ana hur allt sitter ihop på ett betydligt mer sofistikerat sätt än jag någonsin förr förstått. Jag började studera och gå kurser, öva och hittade så småningom min talang och väg att bidra.

På vägen har jag bland annat studerat pendel- och kristallhealing på Spiritual healing center, reiki 1 och 2 hos Omduvill, healingmassage på Axelsons, trumresor på Spirit journey och gått utbildning hos mediala Terry Evans. Det har lärts in och utövats ett flertal schamanskt inriktade metoder hos bl.a. Schamanka, Martin Diaz Nunez och Ayni Artesania. Hos The Essence school har jag både fått genomgå Masterkurs i Medicinhjulet samt fått alla 7 initieringarna i Munay-ki. Jag har även under ett antal år provat den kristna vägen genom daglig bön och meditation, samt studerat och jobbat med meditativa och transformativa resor i min buddhistiska sangha Tara Kadampa.

Sedan flera år går jag nu i schamansk lära hos gamla peruanska paqos, främst Don Alejandro och hans son Raoul ur Apazafamiljen från byn Kiko, och har hittills fått de tre initieringar som krävs för en Pampa mesayok, vilket är en form av paqo som man kallar schamanerna i Peru. Hade det varit en västerländsk utbildning med titlar så hade jag väl skrivit paqo på visitkortet, men enligt deras tradition lär det inte vara något man är utan snarare det man gör eller till och med det som sker när det händer så då är det bara du som kan säga att jag är din paqo, inte jag… Solklart, va..?

Ja, det har varit en lång andlig resa på olika vis och det är fint att få ha hjälpt så många, inklusive mig själv, på olika sätt genom åren. Det är så lite vi ser med våra vanliga sinnen. Så mycket som påverkar dessa sinnen som vi ofta inte ser eller känner till. Själv har jag slutat försöka förstå då jag insett att jag inte tror det är möjligt att förstå med de begränsade verktyg jag har i den här kroppen, men jag har också insett att jag har fått en gåva att kunna röra mig friare i sfärerna än de flesta jag känner och att det gör det möjligt för mig att erbjuda hjälp med det som vi kanske vanligen inte ser.

Så välkommen. Kom och berätta vad som händer så ska vi se om jag kan hjälpa dig. Om inte så kanske jag kan hjälpa dig vidare till någon som kan.

Om du blir nyfiken på någon av de platser jag nämner ovan så hittar du de flesta här:

Inca Medicina Escuela | Facebook

https://www.schamanka.se

https://www.ayniarte.se

https://www.spiritualhealingcenter.se

http://www.spiritjourney.se

https://www.omduvill.se

https://www.creativexperiences.se

https://meditationistockholm.se