När du har önskemål om specifika saker kan en gåva till andarna vara på plats, t.ex. i form av en despacho.

En despacho kan ses som en naturgåva som både för över din önskan och gör andarna på lite gott humör så att du får din önskan bönhörd på ett så trevligt sätt som möjligt. Den innehåller därför både löv som bär din önskan, mycket sötsaker och annat som andarna tycker om och kan dessutom ofta vara mycket vacker. Själva överlämnandet sker oftast genom att despachon eldas upp, men det finns också tillfällen då det är bättre att gräva ner den i jorden eller låta den sjunka ner i havet.

Despachos är nämligen ett väldigt brett verktyg och kan användas inom de flesta av de områden som finns beskrivna här på sidorna. T.ex. hampidespachos kan användas för att hela och läka både större och mindre sår i kropp och själ och den mycket kraftfulla turkidespachon finns för dem så är så sjuka att det börjar närma sig dödens rand. Ja, det finns över 200 olika sorters despachos och över 300 olika ingredienser så det finns ganska många olika sätt att göra var och en. När det passar med en despacho så kommer jag att föreslå det och så får du avgöra om det är ett verktyg du vill att vi använder.

Och så finns det dessa för specifika önskemål – despachos som jag gör vid varje nymåne och som du gärna får lägga in dina egna behov i. Det kan handla om större ting som frid på jorden, mer jordnära som mat för dagen eller vid påfrestande processer som budgivning på drömboendet. Kom dock ihåg att vi alla är del av samma energi så dina önskningar behöver vara till glädje även för andra, gärna för både dem du har nära dig och för världen i stort. Annars lär inte andarna bry sig om det då de ofta har ett betydligt större seende än vad vi har och inte ser någon större vinst i en enskild individs egoistiska önskan… om den inte samtidigt gynnar andra.

För önskningar om specifika saker och kraft för att utföra dem gör jag despachos som vänder sig till Mama Killa, vår käre vän månen. Varje nymåne gör jag en despacho där jag sår frön för sådant som jag tror behöver gro den kommande perioden och vid fullmånen gör jag en ny för att fylla de groende fröna med kraft.

Jag gör även speciella despachos vid midvintersolståndet, vårdagjämningen, sommarsolståndet och höstdagjämningen och tanken är att även öppna upp dessa för dig och andra att bidra till framöver, men just nu har Nustas, de andar som är mest aktiva i mitt despachoarbete, bett mig avvakta då vi behöver den extra energin där till igånghållandet av den här firman och allt det arbete jag lägger ner utanför dess ramar.

Hur går det då till?

Ja, här skiljer det sig åt mellan olika schamaner. Många gör en ceremoni av hela processen där du kan bjudas in och vara delaktig i både skapandet och överlämnandet av despachon. Ofta en väldigt vacker och finstämd stund där du själv får en eller flera s.k. quintos med tre löv vardera där du får blåsa in dina önskningar innan de läggs in i gåvan. Även jag har gjort sådana, men för en tid sedan sa mina guider ifrån. Jag var så öppen att despachon behövde skapas i ett betydligt mer skyddat rum, utan andra människors energier i närheten. I gengäld blev kontakten mer direkt och överlämnandet betydligt starkare. Så just nu gör jag bara despachos på distans och bara med mina guider närvarande. Dina önskningar kan jag ta med i ceremonin, men tyvärr får du inte sitta med själv. Effekten blir stark, men vill du hellre vara med så kan jag tipsa om kollegor som gärna låter dig vara med under hela processen.

Så hos mig är det mycket enkelt. Du kontaktar mig med dina önskningar och jag tar med dem vid nästa tillfälle. I paketet ingår både att få fröet sått vid nymånen och fulladdat vid följande fullmåne. Ett paket med 1-2 önskningar kostar tills vidare 100 kr. Det är att ses som ett flexibelt utgångspris och om du vill kan du läsa mer om detta här (eller så frågar du mig).

OBS att en sådan här behandling aldrig ska ersätta ett läkarbesök om du känner att du behöver läkarvård. Däremot kan det komplettera fint.