Här hittar du den mesta praktiska informationen samlad, men tveka inte att höra av dig om undrar något.

Priser:

Utgångspris 600 kr.

Önskan till despacho vid nymåne 100 kr.

Det är en flexibel prissättning, men utgångspriset är 600 kr för de flesta basbehandlingar som sträcker sig upp till 1h. Flexibelt betyder att jag satt ett ganska lågt pris som du sedan kan sänka och höja efter behov och förmåga. Grundprincipen är att alla ska ha råd med en behandling, den hjälper inte bara dig utan oss alla eftersom vi alla är en del av samma helhet. Men det är klart – om alla lägger 50 kr var kommer jag inte att ha råd att erbjuda någon hjälp… så du som kan lägga mer gynnar både dig, andra och vår gemensamma välfärd. Det är dock inget jag kommer att fråga efter, utan föreslår du inget själv så är det 600 som gäller och alla blir glada med det.

Vissa behandlingar är längre, t.ex. en soul retrieval är ofta 90-120 min. Det kan också bli längre om du kombinerar flera paket, t.ex. en healing och ett andligt coachsamtal. Då kostar det lite mer beroende på hur långt det blir. Vill du ha ett fast pris eller ett tak innan så säg bara till.

”Önskan till despacho” inkluderar 1-2 önskningar och då både till nymåne och fullmåne, dvs hela paketet för 100 kr. Men se även detta som ett utgångspris, precis som beskrivet ovan. Du kan läsa mer om despachos här.

Upp till Praktiskt-menyn

Kontakt och hitta hit

Du når mig på:

  • Telefon 0707823318
  • Mail jocce_olsson@hotmail.com
  • Facebook med uppdateringar och senaste nytt: ljusets vind
  • Jag håller till i Skarpnäck i södra Stockholm, ca 400 m gångväg från tunnelbanan.
Upp till Praktiskt-menyn

Bil och parkering

Jag har ingen bil själv, men många har kommit med bil och haft lätt att hitta parkering inom 5 min promenadavstånd. Jag tror alla kostar, men att det inte är någon dyrare taxa. Några platser är:

  1. Mellan Folkets hus och Adams cafe. Bara 100 m bort. Ofta fullt, men du kan ha tur…
  2. Utmed allén mitt i byn; Skarpnäcks allé. 100-600 m.
  3. Vid idrottsplatsen i ytterkanten mot Skogskyrkogården / Gamla Tyresövägen (alltså inte så långt bort, men i den riktningen). 500 m.
Upp till Praktiskt-menyn

Betalningsinfo:

Swish 0707823318 (namn: Joakim Olsson)
Det går också bra kontant eller via bank. Hör av dig så får du kontonumret.

Upp till Praktiskt-menyn

Distans, hos mig, hos dig

Samtliga behandlingar fungerar oavsett var vi är. Vissa healers tar en lägre kostnad för distansjobb, men jag tar samma pris oavsett om du kommer till mig eller om vi kör på distans. Detta för att tidsåtgången och insatsen från min sida är densamma. Dessutom är priset redan så lågt. Däremot kan det tillkomma en kostnad om vi är någon annanstans, beroende på resväg, mm. Hör av dig så hittar vi det som fungerar bäst.

Upp till Praktiskt-menyn

Varför så billigt?

Jag har min basinkomst säkrad från annat håll och vill för enkelhetens skull slippa momsregistrera firman. Då kan jag inte ha en omsättning på mer än 30000/år. Om jag skulle ta ett mer normalt pris skulle det inte bli många som blir hjälpta per år. Så jag har medvetet lagt mig så lågt att jag ändå kan hjälpa ett par personer i veckan.

Övrig tid ägnar jag åt annat energiarbete. Om du är nyfiken kan du läsa om detta här.

Upp till Praktiskt-menyn

Varför flexibla priser?

Jag har haft en väldigt blandad relation till pengar beroende på vart jag varit på min livsresa. Periodvis har det varit starkt identitetsskapande och i andra helt oväsentligt. När jag började med behandlingar sa de flesta lärare och mer erfarna kollegor att det var viktigt att ta rejält betalt för att både visa mig att det jag gjorde var viktigt och för att klienten på det viset aktivt bidrog till processen och visade för sig att det den valt att göra var viktigt.

Där jag var då tror jag det stämde. Men med tiden märkte jag att det vuxit fram ett märkligt ointresse för frågan som gjorde att jag valde att undersöka den lite närmare. Inte helt överraskande upptäckte jag att pengar bara var en del av samma energi som allting annat. Inte oviktigt, tvärtom, det kunde verkligen användas till precis vad som helst precis som alla ”delenergier” beroende på hur jag integrerar dem på resan. När jag en dag mötte en peruansk paqo som berättade om hur han kommit att se på pengar och jag utifrån detta fick prova på att i en quintu be Mama Killa, månen, om pengar nog för att kunna göra det jag behövde och önskade, inte bara för egen del, utan för att genom mig kunna hjälpa och erbjuda alla och allt i världen ljus, lycka, tillit, mod och kärlek, och när jag sen fick ställa mig ute samma natt och lyfta ett mynt mot denna fulla måne och be om godsaker och styrka till mig, mina nära och världen, återigen inte för någon enskilds skull utan för det helas bästa, då förstod jag var jag var just nu.

Tycker du det blir för rörigt så betala det som kallas ”utgångspris” så blir det bra. 

Upp till Praktiskt-menyn

Ej momsregistrerad

Som jag nämnde ovan så har jag har min inkomst säkrad från annat håll och vill för enkelhetens skull slippa momsregistrera firman. Enligt Skatteverket ska det inte vara något bekymmer för dig som vill ta behandlingen som friskvård på din firma. För den som bara brukar dra av momsen påpekade de att jag ligger så lågt i pris att det ändå blir billigare än om jag haft normalpris med moms. Firman är naturligtvis registrerad, om än icke för moms, och kvitto får du förstås. Om avsaknad av moms är ett problem så hör gärna av dig och berätta det. Om det blir ett så stort problem så att det påverkar flödet alltför mycket, t.ex. genom att alltför många inte kan komma, så kanske jag får tänka om.

Upp till Praktiskt-menyn

Inga friskvårdscheckar, Actiway, Bokadirekt, mm

Då jag har så låg omsättning och det är så få pass per vecka så har jag denna gång inte brytt mig om att använda några så kallade yttre tjänster. Ja, mer än webhotellet för hemsidan då. Och precis som i fallet med moms ovan – om detta är ett problem så hör gärna av dig och berätta det. Om det blir ett så stort problem så att det påverkar flödet alltför mycket, t.ex. genom att alltför många inte kan komma, så kanske jag får tänka om.

Upp till Praktiskt-menyn

Corona / Covid

Jag är vaccinerad och inte orolig för besök hos dig. Du behöver dock inte vara vaccinerad för besök hos mig och jag har alltid nytvättade handdukar i badrummet, rena tyger på healingbänken och om du så önskar kan vi även hålla avstånd under behandlingen. Om du har symptom så hör av dig så vi kan resonera kring oron. Samtliga behandlingar går även att utföra på distans.

Upp till Praktiskt-menyn

Wayra kanchay har copyright på allt material på denna hemsida. Men hör av dig om du vill använda något så kan vi se om det går att lösa. Undantaget eventuellt gratismaterial, men då är det tydligt markerat.

Vi respekterar din anonymitet och ditt personlighetsskydd, och säkerställer att inga personuppgifter eller kontaktuppgifter kan nås av någon utanför firman utan ditt godkännande.

Vi tar hänsyn till sekretessen och ser till att inget av det du berättar eller tar upp i samtal eller under en behandling hanteras av någon utanför firman utan ditt godkännande. Undantaget är brott med anmälningsplikt, t.ex. vid misstanke att barn blir utsatta. Det har vi ingen laglig möjlighet att säkra, utan är tvingade enligt lag att informera socialtjänst. Detta är av omsorg om våra barn och gäller för alla behandlare oavsett om det är t.ex. healers eller samtalsterapeuter. 

Upp till Praktiskt-menyn