Då och då under livet behöver vi se över om vägen ser farbar ut. Behöver den renas, laddas eller rätas ut..?

När jag tittar på en människa så ser jag att vi alla befinner sig som på vår egen tråd som kommer in genom rotchakrat nedanför ändalykten och löper ut genom hjässan. Trådens ursprung nedåt kan beskrivas på lite olika vis, en del ser det som någon form av järnkula, ett ursprung, och uppåt som ljus, någon form av paradis eller helhet. Oavsett vilket så kan tråden beskrivas som din själs livstråd varpå alla de jordiska liv den levt och kommer att leva finns.

I denna behandling fokuserar vi på ditt nuvarande liv. Vi kollar om tråden är rak och fin eller om den trasslat till sig. Ibland kan den t.o.m. ha snurrat ihop sig så pass att den dragit in tidigare liv i detta vilket kan upplevas rätt förvirrat. Ja, ofta när folk kommer och tror att de blivit besatta av onda andar så är det bara de själva som dragit in lite för mycket av tråden och därför fått in både två och tre liv i samma kropp. Anledningen till varför kan vara många, men ofta har det varit i samband med någon kris i livet där jag känt mig personlighetsförändrad, tappat bort vem jag är eller inte trivts och därför letar efter att få bli något annat än det jag egentligen är just nu och därför dragit allt hårdare i tåten för att få in lite mer ”personlighet” eller känsla av att överhuvudtaget finnas. Som du kanske förstår så kan detta orsaka en känsla av behov av rätt många healingbehandlingar utan att du egentligen kommer åt roten förrän du rätat ut det där trasslet.

Men oftast är tråden lagom lång och bara i behov av rening. En del ser det t.ex. som att vi föds med två böcker där varje bok har 50% av din livsväg. Silverboken är den feminina och är skriven innan du föds. Den är ditt öde. Den kan inte ändras, men däremot renas. Guldboken är den maskulina och den börjar skrivas när du föds. Den kan skrivas om många gånger under livet. Men oavsett hur jag vill beskriva tråden så kan den behöva renas allteftersom vi fyller den med diverse upplevelser och uppfattningar.

Hur går det då till?

Vi kombinerar samtal, där jag både lyssnar med örat men också ser vad som händer i auran och energierna omkring dig medan du berättar, med en genomgång av dina energier i ett s.k. tryggt rum. Vi skapar sen en skyddad plats där dina guider bjuds in för att vara med och undersöka hur din livstråd ligger i förhållande till var du är i livet. Du bara ligger och slappnar av medan vi jobbar. Vi rätar ut vid behov, renar och avslutar med att ladda tråden. Laddningen är viktig som signal till tråden att den nu ligger rätt.

Jag har samlat på mig en rejäl verktygslåda genom åren, så vi kan möta energierna med hjälp av både reiki, pendel, kristaller och ett flertal schamanska metoder om det behövs. Många besökare är vana att rena det förflutna, men har glömt att rena framåt, något som t.ex. healing med anchanchus jobbar specifikt med. Oftast behövs inga speciella verktyg utan det räcker gott med mina händer. Jag jobbar ofta med dem i luften omkring dig utan direkt beröring, men om det känns tryggare att känna händerna mot kroppen går det också bra. Du har kläderna på dig under hela behandlingen.

OBS att en sådan här behandling aldrig ska ersätta ett läkarbesök om du känner att du behöver läkarvård. Däremot kan det komplettera fint.