”Jag kände mig verkligen trygg hos dig. Det kändes att du visste vad du gjorde och att inget var farligt eller ont.”

”Tack, jag har alltid undrat hur det kändes att vara hel…”

”Jag kände först ingenting och var så besviken. Men du sa att det ibland kunde ta ett tag innan det märktes någon skillnad och så var det verkligen för mig. Det var inte ens jag som märkte det utan alla andra runt omkring mig. Jag hade blivit stadigare och tydligare på något vis.”

”För mig följde några jobbiga dagar, men du hade varnat för det innan. Det märktes att kroppen var ovan vid att själsbiten som hämtades hem satt där den skulle, att den var mer van vid hålet. Jag kunde inte ens jobba på tre dagar. Men det var det värt. Känslan sen var fantastisk.”

”Jag hamnade i ett tidigare liv och liksom svävade och ville inte komma tillbaka. Hade du inte varit så duktig och vetat hur man gör hade jag nog varit kvar där än.”

”Vi är så tacksamma för att du lät oss få möta vår älskade flicka på andra sidan. För att du kunde stötta oss medan vi släppte taget. För att det fick ta tid. Sorgen kommer alltid att finnas där, men det är så mycket lättare nu när vi vet att hon har det bra.”

”Jag har alltid fått höra att jag har nån främmande entitet i mig som andra inte lyckats få bort. Och så visade det sig att det var min egen livstråd som snurrat till sig. Tack både för att du kunde räta ut den och för förståelsen att det inte var något främmande farligt väsen utan bara lite för mycket jag.”